Betingelser for bruk

Gratisklubben.com's målsetting er å gi en fyldig oversikt over gode tilbud på internett. Det kan være gratis vareprøver, prøveprodukter, prøveabonnement, velkomstpakker eller gode kampanjetilbud. Det er ingen krav om at alt på nettsiden skal være gratis, selv om nettstedets navn er Gratisklubben.

Gratisklubben.com selger ingen av produktene på nettsiden og er ikke ansvarlig for noen av produktene. Spørsmål om produktene, bestillinger, avbestillinger, klager og andre hendvendelser som har med produktene å gjøre må sendes til det firma som markedsfører produktet.

De fleste produktene på nettsiden er prøvepakker og velkomstpakker der du kun på betale porto og ekspidisjonsgebyr. På denne måten kan man teste om produktet er som forventet og om man vil fortsette å motta produktet. Disse prøvepakkene er veldig ofte starten på et uforpliktende abonnement, der du må gi beskjed til selger innen 14 dager etter du har mottatt produktet hvis du ikke vil motta flere forsendelser.

Siden betingelser som kjøpsforpliktelser, medlemskap og priser på produkter kan endres fra selgerens side, kan vi ikke garantere at de betingelser vi har notert på våre nettsider stemmer overens men nåværenede betingelser.

Det er viktig at du alltid leser igjenom betingelsene for det aktuelle produktet før du bestiller, slik at du er klar over hvor mye du må betale i porto og ekspedisjonsgebyr og om det er noen eventuelle kjøpsforpliktelser.

Gratisklubben.com
20. Juni 2016